Direktlänk till inlägg 8 oktober 2014
Det var längesedan jag hade med något recept kom jag på, förmodligen för att inspiaration saknats under några månader.
Plockar fram gårdagens rätt då, spaghetti med tomatsås och marinerade champinjoner.
Koka spagettin och under tiden:
Hacka en liten röd chili och tre vitlöksklyftor och fräs i 2 msk tomatpure en stund. Häll sedan i två konservburkar hela körsbärstomater, mosa lagom mängd av dom i grytan, och krydda med grönsaksbujongtärning, en brukar bli lagom och låt koka ihop minst 30 minuter. Ta sedan 3 hg champinjoner skiva och häll över en marinad gjord på 0.75 dl olivolja, 1 msk vit balsamvinäger och 1 pressad vitlöksklyfta . Servera dom till tomatsåsen och pastan och lägg gärna på lite kapris för mera bett i smaken. Den som tycker det blir FÖR veggo brukar toppa med riven ost och små och stora barn brukar uppskatta lite tomatketchup till.
Musik till arbetet
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 | |||||
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
|||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 |
29 | 30 | 31 | |||||
|