Direktlänk till inlägg 11 april 2015
Skär 7 hg kött av älg, eller nöt i mindre grytbitar och bryn dom. Tillsätt 3 små rödlökar i skurna i klyftor, vatten så det knappt täcker, 1 köttbuljongtärning, salt och svartpeppar och låt det sjuda lätt ca 30 minuter. Tillsätt sedan 3 hg färska champinjonerskurna i halvor och vispgrädde ca 2 dl, späd ev med mera vatten och smaka av med kinesisk soja, och ev mera salt och peppar. Låt sjuda 30 minuter till.
Servera med kokt potatis (yngste grabben hade en specialbeställning på ris) lingon naturell och ev en aning getmesost i såsen för mustigare smak.
Salladskomposition, man tager vad man haver; Isbergssallad, babyspenat, majskorn, salladslök, kikärtor och cocktailtomater i halvor.
Gato Negro Cabernet Sauvigno, provflaska med var sitt glas.
Lite tamt men fullt drickbart.
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 | ||||||
|