Direktlänk till inlägg 20 augusti 2016
Hallonsylt i den enklaste men lika goda modellen. Här serverad till tunnpannkaka och vispgrädde.
Köp hem syltsocker och koka i 3-5 minuter enligt anvisningarna på paktetet.
Här är ett kok på ca 7 dl hallon, två små burkar blev det.
För bästa hållbarhet, investera i konserveringsglas av bra kvalitet som håller tätt.
Skölj dom i Atamon konserveringsmedel (natriumbensoat och bensoensyra) 2 tsk till 1 del vatten. Häll upp sylten medan den är varm och förslut burken direkt.
OBS, att syltsocker innehåller konserveringsmedel för den som vill undvika detta.
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 |
|||
8 | 9 | 10 |
11 | 12 |
13 | 14 | |||
15 |
16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
|||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|