Ensparkibaken

Alla inlägg den 13 januari 2016

Av maricici - 13 januari 2016 07:58

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/kerstinweigl/article22071424.ab

Och ut flyger alla kvinnors mörkertal av vad som kallas sexuellt ofredande på juristspråk så skulle möjligtvis nätet svämmas över, men intentionen var alltså att man måste börja prata om det för att det ska få ett slut. Dra fram trollen i ljuset så spricker dom.

Sexuellt ofredande ligger alltså under fullbordade våldtäkter på den juridiska straffskalan och där börjar problemen, det där med art och gradskillnad och "Det är lugnt, det hände ju inget"..

Och likadant börjar försvarstalen på nätet gå; Meeeen, det är ju inte samma sak att hota människor med sexuellt våld som att genomföra handlingen på en skala. Möjligtvis på en juridisk skala, men sen kan man ju verkligen fråga sig hur vissa resonerar där dom lade sina inga konstigheter och ingen beteendeproblematik.

Vi börjar närma oss ämnet nu igen; "Sånt sysslar inte vi med för vi är goda kristna"

Jag låg och retade upp mig på detta i natt; för att inte syssla med sånt så är det då märkligt vad vissa av er är aktiva!

Och det handlar inte om skumma lodisar som saknar nio av tio tänder utan vilken välkammad svensson som helst som plötsligt kan rocka loss på det mest oväntade sätt.

Någon som står och ser förnärmad ut med det vanliga "så är inte alla män" ombedes fara åt H**vitta med ett Block Mupp i baken...

Personligen råkar jag veta att inte alla män är så, det handlar t ex inte om min sambo och hans bekantskapskrets eller vissa män från en annan aktuell religion som aldrig skulle drömma om att bete sig så..

Det handlar inte om ens personliga preferens utan hur man godkänner eller icke godkänner andras beteendeproblematik en gång för alla.

Det är nämligen där den sociala normen skapas.

 





Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards