Ensparkibaken

Alla inlägg under april 2021

Av maricici - 7 april 2021 21:58

Den äldre grabben kom hem, gick ut i köket för att se om vi hade lämnat något påskgott, hittade, gick och satte sig på sin säng och högg in på en chokladkyckling som vi sparat åt honom. Tar tjuren vid hornen och påpekar att han fått en ny säng och ett nytt akvarium. Det gamla akvariet gick sönder så vi köpte ett nytt. Jo, det såg han ut att gilla. Mindre, snyggare och innehållande en fisk i akvariedekorationsformat så här till att börja med.

Och så var det sängen..

Förklarar att din gamla säng är på ditt nya boende så du ska kunna ligga skönt när du hälsar på. Och så köpte vi den här. Ser du? likadan som den i lillebrors rum, fast grå istället för svart.

Och undre över alla under; han trycker på madrassen och inspekterar sängramen och sedan ser det ut som han gör tummen upp.

Efter en veckas nervositet -  antiklimax.  

Av maricici - 5 april 2021 15:11

Blå himmel och fint fotoväder:

   

 

Och i kväll åker yngste grabben tillbaka till sitt boende igen. Och sorgen blir så nära då inget distraherar med sin glada närvaro. En kväll gjord för stick i hjärtat och panikångestattacker.

Ser faktiskt fram emot onsdag eftermiddag då vi ska förklara för den äldre grabben vart hans säng tagit vägen.


Av maricici - 5 april 2021 15:09

Var ute i friska luften. Här kommer bildbevisen:

         



Av maricici - 3 april 2021 23:02

    

Liten men välmenade bild då vi inte orkat tömma kameran på egna bilder, men det kommer väl innan helgen är slut.


I går:

Yngste grabben kom åkande med färdtjänsten lagom till den påskbuffe han beställt till middag. Janssons,råriven morot, kokta ägg naturell, chili Klaus sill, kokt potatis, devils egg, köttbullar, skinka, potatisgratäng ost, pinfärsk fralla, sallad och så påskägget till efterrätt.

På kvällen slappade vi framför TV;n med en påste ostkrokar som gick lagret runt. Filem var tecknad och hette Transsylvanien, en tecknad historia med singelpappa Dracula och hans dotter i huvudrollerna.

Faktiskt ganska kul film.

Och när yngste grabben somnat tittade jag och dottern på 3 avsnitt av prison break. Den är nog lite för blodig för yngste grabbens smak om vi känne rhonom rätt.

   


I dag:

Skulle egentligen vara ute i friska luften men hur det var så blev det inte av. Åt grillkorv med bröd till lunch och tittade på Ice road truckers alldeles för länge. Sa att i morgon måste vi skärpa oss och ta en lååång promenad.

Citron och rosmarinkryddad kyckling, potatis och ångkokta grönsaker till middag för lite vårstämmning.

Chokladmousse toppat med en klick vispgrädde och frysta hallon till efterrätt.

Yngste grabben haft en introvert kväll och pysslat med sitt, avslutat med att han somnade medan han gick igenom en av syrrans spellistor.

Avslutade kvällen med lite Twitter.

 

 


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards