Ensparkibaken

Alla inlägg den 29 september 2021

Av maricici - 29 september 2021 21:54

Tumörerna i nedre delen av buken har krympt till nästan ingenting och jättetumören jabba the hutt har krympt till halva sin storlek.  Innebär att hon svarar bra på behandlingen och har stora chanser till tillfrisknande. Hennes problem just nu är andras glädjeämne; dom slopade covidrestrektionerna. Hon får nämligen öka sina från att gå till livs under folktomma timmar till att isolera sig helt. Immunförsvaret fungerar nämligen inte alls under en cytostatikabehandling.

Hon hade i alla fall en idé som hon hittat på nätet; designa din egen reflexväst. Hon ska designa en med texten; "Nedsatt immunförsvar. Vänligen håll avstånd"

Och själv har jag varit på mammografi i dag och suttit i sjukhuscafeterian en och en halv timme efteråt och väntat ut äldste grabben som hade en tid på medicinmottagningen. Sedan satt vi hemma hos honom och försökte låsa upp sambons mobil som han skulle överta och efter sju svåra år, 10% batteri kvar och ingen laddare som passade fick vi upp den.

Själv hade jag tänkt gå ner på stan och köpa en ny till mig (vill ha en gammal välbeprövad Sony och inte sambons gamla Huawei), men när vi var klara var jag så less att jag åkte raka vägen hem. Nåja, fick ett infall och stannade till på ett ICA supermarket för att köpa färdiggrillad kyckling vilket visade på intuitiv framförhållning. När det var middagsdags gick nämligen strömmen så jag och dottern satt och käkade grillad kyckling med potatissallad alt kall spagetti.  

Och sedan så blev det hockeykväll och vi fick ingen kontakt med nätet efter strömavbrottet. Försökte med omstart på nät, tv och hela alltet men ingen kontakt och en fryst pixlad bild.  

Kom sedan på att göra en fabriksåterställning på routern och vips så var nätet tillbaka.

Hann se dom sista 10 sekunderna av matchen och att MoDo vann med 4-0.

Det var allt från kvällens hockeyallsvenska.,

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards