Direktlänk till inlägg 23 januari 2016
Recept för ca 6 personer
2 pkt fryst torsk eller hokifile (800 gram)
2 små gröna paprikor
2 små gula paprikor
eller en stor av varje
4 medelstora tomater
Gräslök
2 tärningar fiskbuljong
ca 4 dl matlagningsgrädde
salt
vitpeppar
Låt fisken halvtina, salta och bryn den lätt. Häll över grädden, låt koka upp och sänk sedan värmen så den sjuder lätt.
Smula sönder buljongtärningarna och rör ner i grädden. Hacka paprikan och låt koka med. I sista momentet, klyfta tomaterna och lägg i, klipp i gräslök efter egen smak, eller använd fryst. Dra några drag med en vitpepparkvarn över och låt sjuda ca 5 minuter till.
Servera med potatis till.
Att dricka till idag; Kranvatten. Den här kommunen ligger ganska högt upp på listan över Sveriges bästa kranvatten.
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 |
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | |||
18 |
19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | 30 | 31 | |||
|