Ensparkibaken

Alla inlägg den 22 februari 2016

Av maricici - 22 februari 2016 14:41

så kan man också göra efter avslutad reningsritual, då man känner att man vill matchad den nya livsenergin med utsidan..


VKKS:

Lång svart sweatshirt med guldtryck

Leggings i wet look med dragkedja,

slutsålda i ett nafs och finns inte längre med på bild.

 Majsans:

Tröja Dominika Vit

Tröja Dominika Svart

Cardigan Selma Rosa

Leggings Lulianan Blå


Valda efter bekvämlighet i första hand, jag älskar trikå och mjukiskläder och allt som inte känns stelt och sitter åt allt för hårt.


Av maricici - 22 februari 2016 13:45

"Många människor har ett starkt mentalt försvar för att skydda sin världsbild mot magiska teorier och dylikt. Ibland kan deras skyddssystem sättas igång om man konfronterar dem med magisk information. Dessa system kan ibland upplevas som rena attacker som kan vara krävande att uthärda. Faktiskt kan det ibland till och med vara farligt att konfrontera en person med magiska teorier då det kan utlösa psykosliknande energier som kan vara mycket förvirrande och skadliga för en magiker."

Utdrag ur Mörk Magi

av Tommie Eriksson


Hur detta tar sig uttryck kan vara lite olika men min personliga erfarenhet är att magikern kommer att ansättas av förstummade energivampyrer som stör ens egen energivåg med sin tomma hållning och betydligt lägre nivå.

Nu brukar vi inte vara ute och missionera utan försöker tvärtom ligga lågt med eventuell information, men om man känner att man måste vara verbal så är det viktigt att bruka urskillning i vilka man väljer att föra dialog mot, allt för att inte skada sin livsenergi och uppta tid som kunde använts bättre både magiskt och i vardagslivet med en massa meningslösheter som inte leder någonvart.

Min egen erfarenhet och kommentar

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards