Ensparkibaken

Alla inlägg den 4 april 2014

Av maricici - 4 april 2014 09:38

så har jag precis sett programmet färdigt i efterhand, då detta med näthat tycks vara allmängiltigt och något som dom flesta råkat ut för någon gång i större eller mindre skala.

Vad jag tycker om programmet? Jag tycker att det är bra att dom här signaturerna lyfts upp då dom ser ut att leva just på sin anonymitet och tryggheten i att här kan man rapa hur mycket skit som helst utan att någon kommer åt en.

Förmodligen handlar det mindre om åsikter och mer om en överlevnadsstrategi - Hult Hatar är ett bra exempel på hur man suger i sig "beröm" från likasinnade och taggar upp sina kommentarer mer och mer,inte har han någon åsikt om sitt offer egentligen, det han vill ha är cred. Både förstår och inte förstår hans offer som tycker synd om grabben som bara visar tecken på bristande liv och svaghet.


 Vad Kawa Zolfagary beträffar så visade Robert Aschberg upp en otrolig flathet och sin egen svaghet där inte behöver identifiera sig med "Vita, kränkta män". Eller? Om man sticker ut hakan med en provokativ text som Kawa eller Valerie Solanes ska man påstår jag, inte vara beredd på att behöva tåla en vettlös folkstorm. Det dubbla budskapet till näthatarna står liksom klart; Hata gärna om det är något som inte riktigt tilltalar samhällets rådande åsikt. Möjligen har jag fel om Robban personligen och att han själv är härdad av diverse nät och övrigt hat, men det är i alla fall så det uppfattas.

Om Kattan57 finns inte mycket att tillägga annat än att jag personligen mött nicket på  nätet och tycker att hon bör nyktra till. Rör sig i dom virituelle kretsar där man ser det trippla röda skynket i en utomeuropeisk, feministisk manlig vänsteraktivist. Vilka får ni själva gissa.   Och då hänger man på om man är en medelmåttig dam i övre medelålder på rent *d**v*ll*-mål (Hehe, jag indentifierade dialekten runt Göteborg  )


Och vad den ständigt utsatta Elisabet Höglund har för upprörande att förtälja, där förstår jag faktiskt ingenting. Hennes åsikter som Aftonbladetkolumnist avviker inte från den rådande samhällsnormen och hon vare sig irriterar eller förargar någon. Vad man har invändningar mot är att hon är en äldre dam som vägrar pimpa sitt fejs med botox, detox, ansiktslyft och hela middevitten, och där står fallet klart. Ingen vågar ge sig på en folkpensionär i verkliga livet på detta sätt, och tanken börjar svindla när man ser vad som döljer sig på delar av det yngre Svenska folkets insida.. En sketen pensionärsknockare, knappt värd namnet människa, joho, det är så dom avslöjas och som avslöjade borde dom ha vett att dra en barmhärtighetens slöja över sina släta figurer. Säger en annan skrynklig dam som inte är god att tas med om dom kommer hit.  


Och själv då, hur undvika att falla i egen fälla? Mina enkla tumregler för eget bruk som nätdebattör:

1. Har du inget vettigt, läs, något i sak att tillföra så skriv inget alls.

2. Undivk små pikar och efterslängar som inte tillför något i sak, annat än att du vill blossa på en god cigarr  

3. Vill du bara häva ur dig en massa otryckbart för att få din antagonist på bättre tankar eller rent av att förstå din synpunkt, hoppa av eller kom igen en annan dag. Det enda du åstadkommer är att ge uttryck för din egen frustration och därmed dina tillkortakommanden.




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards