Ensparkibaken

Alla inlägg den 30 april 2014

Av maricici - 30 april 2014 09:38

Det skulle möjligtvis vara kul om jag fattade vart dom lagt sina poäng, dom i CUF men just nu framstår dom bara som dom hade otur när dom tänkte till.  

Mera (S) Där krisen kan kosta Löfven valsegern Och sensmoralen är möjligtvis att man kan aldrig kombinera LO-pamp med att vara allas favorit. Och om man uppdaterar efter folkets egentliga röst så är många män inom det mansdominerade Metallfacket fortfarande missnöjda med att deras fruar inom kommunal tjänar mindre på en heltid natt än vad dom själva gör på ett tvåskift på fabriken. Möjligen har detta lite fler aspekter än det grovt dragna kvinna vs man i verkliga livet.

Hot mot skola i Stockholm lät ju inte alls lovande, förstår att eleverna är oroliga där dom står utan annan information än "bara utifall att" .Olustigt


Och så lite heminrednng, IKEA;s nya kollektion PS..

Där mina must have tillföll PS dekoration, dom trediga små askarna och vaserna som man aldrig borde skaffat, dom kommer att ligga och skräpa till den dag dom doneras till närmaste loppis. Vådan av att falla för ogenomtänkt ögonfröjd som jag alltid gör.  

PS garderob i klassisk metallstring pimpad med mönster. Alltid lika praktiskt och lättplacerad design som vi skulle behöva till vår hall.

Och så PS piedestaler med samma stilrena design som framhäver krukväxterna, synd att jag inte har plats.

PS Balansbänk; Vem kan motstå denna skolgympa i lågstadiet nostalgi? Inte jag i alla fall.

En bänk till, fantasifullt utformad som en sparkstötting. Passar perfekt in i vinterns fordonspark som brukar tjänstgöra som solstolar fram till slutat av Maj.

PS matta, en prefekt kombination i mönster och färg som tyvärr är för ljusa för att platsa i  ett hus fyllt av husdjur och människor som kommer och går med skorna på.


Man hinner aldrig se sånt som man persoligen är berörd och intressad av, missat igår, Filmpremiär i Mellansel sambon har nämligen ett akut skov av sin RA i käken och fötterna och har inte en chans att assistera den yngste grabben ensam medan jag går ifrån.

Kommer förmodligen också att missa Trollkarlen från Oz, Glada Hudikteaterns uppsättning, båda grabbarna är hemma och ingen av dom har visat intresse av att gå på teater ännu...

Missar också, alla brasor utom vår egen i kväll, dom nya sommardäcken som köpts till den femsitsiga bil som behövs är bortlämnade för att komma på fälg och balanseras och hann inte bli klara-givevis  






Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards