Ensparkibaken

Alla inlägg den 14 april 2014

Av maricici - 14 april 2014 20:43

Älskar därför att man behöver bekräftelse på att det är okej att ha en dålig dag eller hatar för att man ville läsa om något trevligt och så möter man en gammal gnällspik.

Kort sagt så har det inte varit min dag i dag. Började så bra med en svullnad på magen strax ovanför naveln i förrgår och jag har försökt igonera den under helgen, men då det ändå slog till så fortsatte det med en avdomnad vänster kroppshalva och anfåddhet. Kom in på en akuttid med hjälp av virknål och möttes av Västernorrlands läns landstings nya friskvårdsenhet i form av ett frågeformulär, hur ofta motionerar du ? Så fort jag börjar händer detta!   Vill du ha hjälp av sjukgymnast eller distriktsköterska att utforma ett program? JA TACK!  

Sätt ett kryzz för rökning eller snus- snusar när jag inte röker. Vill du ha tobaksavvänjningshjälp? Det är det programmet jag försöker köra enligt direktiv-igen  

Alkohol- något som jag kunde hoppa över som nyttjar ej starkt i alla fall.  

Så var dags att gå in och den lilla lappen hade sagt sitt, jag motionerar inte, men vi ska lyssna i alla fall. EKG togs i Januari och var normalt, det hoppar vi över, blodtryck finfint och puls lite hög. Lungor låter okej.

Invände att det kändes i alla fall som jag har lunginflammation.

Om jag gått upp i vikt? Nej jag har gått ner 2 kg  

Och så den mysko svullnaden på magen, ömmar inte, möjligtvis svagt och tarmljuden låter normala. Men det ska tas en massa prover på lab i alla fall och sedan skriver jag provsvar..

Vikt+ längd och diverse blodprover.

Jag brukar ligga bra till i BMI i alla fall- en dyster labsköterska tar fram en lathund och räknar ut avrättningstalet 30..

Orkar bara säga; Åh fan..

Hem och matdags; tur att vi har rester som är bara att värma.. Hjälper grabbarna att portionsberäkna var sin tallrik och sätter mig, en bild av en fin dukning tar vi en annan dag..

Idag puttar jag dyster undan avmaskningsmedel för katt och undrar över provsvaren..

Kan ju hoppas på fibrpmyalgi, den brukar ju ge dom mest udda symton som läkarna avfärdat med ; Det är något fel på patienten  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards