Ensparkibaken

Alla inlägg den 12 april 2014

Av maricici - 12 april 2014 08:58

Pratade min yngsta syrra i går och kom på att vi har samma dilemma, så mycket städning och så lite tid. Syrrans senaste försök att röja under en tredagarsledighet från jobbet gick visst förlorad i VAB och sjuka småbarn, och jag håller på att påskstäda.. Men egentligen när jag tittar ur ett större perspektiv så håller jag fortfarande på med julstädningen som påbörjades för tre år sedan, inget blir rikigt färdigt, bara gardinerna åker upp och ner i fönstren.  

Men igår tog jag och sambon ett krafttag och såpatvättade ugnen som inte blivit rengjord på, jag det var välbehövligt i alla fall  Blogginläggen därmot är en enkel sak, man skriver två meningar och sedan markerar man spara som utkast och på så sätt får om ta den tid dom tar. Hela eller halva dagen. Det är den nya tidens melodi och inget onormalt.

Men just nu försöker jag läsa Psoriasistidningen som legat i hallen över en vecka.. Börjar att läsa på toan om Ellinor Bjurström i Top Model som jag inte ägnat något intresse tidigare, och kan härmed presentera; det visste ni inte om: Att hon är en av dom svenskar som har psoriasis (den andra är jag) och är medlem i förbundet Ung med psoriasis. Går vidare till tema Norrland medan jag gör frukost åt grabbarna och att resurserna i landet är ojämt fördelade kommer ju inte som någon nyhet även om jag ligger bättre till geografiskt än Åsele/Dorotea. Vi har en psoriasismottagning på Ö-viks sjukhus men dåligt med läkare på reumamottagningen där psoriasisartrierna behandlas. En ambulerande läkartjänst som måste prioritera dom svårast drabbade av diverse reumatiska sjukdomar (dit hör inte min artros, men däremot sambons RA) För den delen kör jag alternativmedicin egenvård på min psoriasis för det mesta..

Har även hunnit konversera med a) grabbarna, b) katterna och c) fiskarna men det hinner jag inte blogga om nu..

 

Han pratar med mig!  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards