Direktlänk till inlägg 9 april 2014
Det skall bli en något mittimellan sås och gryta. Fräser 4 hg skivade champinjoner tillsammans med ½ burk soltorkade tomater i olja (strimlade) samt 3 pressade vitlöksklyftor
Tillsätter det lilla paketet havrebaserad ersättning för matlagningsgrädde+ lika mycket vatten
Smakar av med rosa himalayasalt och nymald svartpeppar, såsen är vit och inte rosa i verkliga livet. Och så får det kokihop en stund
Och så var det klart, serverat med pasta och spenatblad med en droppe vinägrett på olivolja+balsamvinäger+salt på en köttfri dag.
4000 kronor och vad ska jag göra med alla dessa pengar? Svaret är att jag flyttade över dom till min buffert som krympt betänkligt under vintern på grund av elpriserna, en bil som behövde verkstad, småfix och ombesiktning samt en ny gräsklippare. V...
efter att ha fått ombesiktning på trasiga bromsskivor bak och ett kostnadsförslag på 6000:- (en grundlig biltvätt inräknad) från verkstan. Och ärligt så var jag jävligt låg till att börja med. Elförburkningen har precis börjat minska och jag har ökat...
I kväll efter 7 långa år gick vi nämligen upp till SHL igen inför nästa säsong. Och det känns ungefär som spelarna beskrev det, jag har inte riktigt hunnit ta in det än. Men visst fan är man glad, sitter med ett fånigt flin på läpparna och dunkar IRL...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 |
23 | 24 |
25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 |
30 | |||||||
|