Ensparkibaken

Alla inlägg den 9 februari 2021

Av maricici - 9 februari 2021 20:49

  22 år ung i FN-tjänst i Sinaiöknen,

sökte ett snyggt foto därifrån men hittade bara en massa tramsbilder.

Typiskt honom  

 

Grillmästaren tillsammans med äldste grabben. Vet inte vad dom sysslat med.

 

Vid tolvslaget till 2020 och med bara ett år kvar att leva.

Så lite man vet..  

 

Orolig husse hos veterinären

 

Paltälskare av stora mått. Minns denna Åsele marknad då han hittat en riktigt gourmetrestaurang åt oss och var så glad. Jag måttligt entusisastisk.

 

Bilfantasten.  

 

Och spellistan till begravningen är spikad nu:



Av maricici - 9 februari 2021 18:32

Består av diverse kom-ihåg-listor att pricka av och fylla i nya arbetsuppgifter. I dag; maila kompletterande uppgifter till begravningsbyrån, ringa DV (deras telefon ser ut att ha lagt av igen) ringa enhetschefen för bygget och be henne uppdatera personalen om den äldre grabbens förlängda korttidsvistelse och deras icke fungerande telefoner, fixa en medicindosett och lite mera kläder till den äldre grabben, skickas med hans gode man som skulle komma förbi, tänka på den äldre grabben och få panikångest, inte ta theralen för jag måste köra bil i dag, köra bort återvinningsoporna och posta ägarbytet på bilen, beställa 6 burkar findus köttsoppa och 6 paket ubergs tunnbröd från COOP Nära, hämtas den 18/2, om ni vill lägga undan till dess, tack   Ringa syster ett och två och berätta vad jag kommit ihåg att göra, checka av så jag inte glömt något. Tack och lov för deras minnesbackup. Kvar att göra; återkoppla till försäkringsbolaget angående nyteckning av bilförsäkringen via mail.

I morgon sjukskriva mig hos FK, då jag inte skulle börjat jobba för än kl 15:00 i morgon. Tänka på den äldre grabben igen och vad ha säger om den förlängda korttidsvistelsen, är rädd att det kommer att ta hus i....

Han hade i alla fall fått en extra resurs till korttids som var storväxt, lugn, trygg och tystlåten och kort sagt en resurs som brukar kallas in för att stötta ångestfyllda som kan bli utåtagerande. Dessutom hette han något som lät som namnet på en rapartist vilket kan bara bli ett extra plus.

Men nu har jag beslutat mig för att ta en dag i taget och se hur det går, än så länge känner jag mig inte i form för att ta hand om någon annan än mig själv, men det kan ju ändra sig fortare än man tror.

Det vill säga det måste ändra sig fortare  Sagt av både den äldre grabben och mig själv.

 

Fick den här vackra vårbuketten av grabbarnas gode man i dag.

  



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards